понедельник, 1 июня 2020 г.

Консультація



Консультація 


Порядок проведення екзамену.

Екзамен з Історії України проводиться в 3 семестрі для студентів 2 курсу
спеціалізація                 «Лікувальна справа» та «Сестринська справа».
Екзамен проводиться у письмовій формі, триває 45 хвилин.
Для екзамену розроблено 30 варіантів різнорівневих тестових завдань.
Кожен варіант містить 31 тест.

І рівень – питання 1-25 – це завдання з вибором однієї правильної відповіді.
Завдання складається з основи та чотирьох варіантів відповіді, з яких лише один правильний. Завдання вважається виконаним, якщо студент  вибрав і позначив відповідь у бланку відповідей. Нараховується 1бал, якщо вказано правильну відповідь; 0балів, якщо вказано неправильну відповідь, або вказано більше однієї відповіді, або відповіді на завдання не надано.
ІІ рівень – питання 26-27 – це завдання на встановлення відповідності(«логічні пари»).
Завдання складається з основи та двох стовпчиків інформації, позначених цифрами (ліворуч) і буквами (праворуч). Виконання завдання передбачає встановлення відповідності (утворення «логічних пар») між інформацією, позначеною цифрами та буквами.
Завдання вважається виконаним, якщо студент  зробив позначки напроти цифри від 1 до 4  записав  букви від А до Д  у таблиці бланка відповідей.
Нараховується 0, 1, 2, 3 або 4 бали:1 бал за кожну правильно встановлену відповідність («логічну пару»); 0 балів за будь-яку «логічну пару», якщо зроблено
більше однієї позначки в рядку; 0 балів за завдання, якщо не вказано жодної
правильної відповідності («логічної пари»), або відповіді на завдання не надано.

ІІІ рівень – питання 28-29 – це завдання з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді.
Завдання складається з основи та семи варіантів відповіді, позначених цифрами, серед яких лише три правильні. Завдання вважається виконаним, якщо студент  вибрав і записав три відповіді (букви) у бланку відповідей.
Нараховується 0, 1, 2 , 3 бали: 1бал –за кожен правильно вказаний варіант відповіді
(букву) із трьох можливих; 0 балів, якщо не вказано жодного правильного варіанта відповіді (букви), або один варіант відповіді (буква) вказано тричі, або відповіді на завдання не надано.Порядок написання букв  значення не має.

Питання 30 –31  це завдання на встановлення правильної послідовності.
Завдання складається з основи та переліку подій (явищ, фактів, процесів тощо), дій (понять, характеристик тощо), позначених буквами, які потрібно розташувати в правильній послідовності, де перша подія/дія має відповідати цифрі 1, друга –цифрі 2, третя –цифрі 3, четверта –цифрі 4. Завдання вважається виконаним, якщо студент зробив позначки на перетинах рядків (цифри від 1 до 4) і колонок
(букви від А до Г) у таблиці бланка відповідей.
Нараховується 0, 1, 2 ,3 або 4 бали: 4 бали, якщо правильно вказано послідовність усіх подій/дій; 1 бал, якщо правильно вказано одну  послідовність  події/дії; 0 балів за будь-яку правильно вказану  подію/дію, якщо зроблено більше однієї позначки в рядку; 0 балів за завдання, якщо неправильно вказано послідовність  події/дії, або відповіді на завдання не надано.

Критерії оцінювання тестів:
Оцінка
% правильних відповідей
Кіл-ть набраних балів

«Відмінно»         

90-100%
47 – 43
«Добре»

74 – 89 %
42 – 35
«Задовільно»

51  – 73 %
34 – 24
«Незадовільно»

50 – 1 %
23  – 1


Екзамен 2020 проводиться дистанційно.

Спочатку у групі вайбер ви реєструєтеся на екзамені. 
Потім я кожному з вас особистим повідомленням розішлю варіанти тестових завдань.
Через 45 хвилин після отримання завдання маєте здати тест.
оцінку можете визначити згідно таблиці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий